Τα καλλυντικά με γάλα γαϊδούρας αποτελούν την ιδανική πρόταση για ένα αποτέλεσμα πολύ φυσικό και αναζωογονητικό.

Για εσάς που είστε λάτρεις του φυσικού και δεν θέλετε να επιβαρύνετε την επιδερμίδα σας συνεχώς με τα χημικά και συμβατικά πρόσθετα των καλλυντικών… Για εσάς που αναζητάτε το καλύτερο για την καθημερινή σας περιποίηση… Τα καλλυντικά με γάλα γαϊδούρας θα σας προσφέρουν τα πιο όμορφα αποτελέσματα με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Από την βασίλισσα Κλεοπάτρα έως σήμερα, έχουν αποθεωθεί τα καλλυντικά με γάλα γαϊδούρας, αφού χαρίζουν μοναδικά οφέλη για την επιδερμίδα μας:

  • Εξαιρετικό για την αντιγήρανση
  • Αποτελεσματικό στην θεραπεία των ρυτίδων
  • Ιδανικό για την αναδιάρθρωση και αναγέννηση του προσώπου
  • Θεραπεύει το ξηρό δέρμα, τα εκζέματα την ακμή αλλά και την ψωρίαση.
  • Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και θρέφει σε βάθος το δέρμα.

Ακόμα, ένα πολύ βασικό πλεονέκτημα του γαϊδουρινού γάλακτος είναι ότι ως γάλα είναι απορροφητικό και φιλικό για τα ευαίσθητα δέρματα, αλλά και κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για όλη την οικογένεια.

kallyntika gala gaidouras onoelixir

 

Το γαϊδουρόγαλα περιέχεται σε πάρα πολλά καλλυντικά προϊόντα, όπως σαπούνια, κρέμες προσώπου και σώματος, αξιοποιώντας έτσι τις ευεργετικές ιδιότητές του. 

Στην κοσμετολογία, θεωρείται ως ένα εκλεκτό και σπάνιο συστατικό που δίνει μοναδική αξία σε κάθε κρέμα ή σαπούνι, ενώ ταυτόχρονα είναι περιζήτητο από αρκετές γυναίκες και εξασφαλίζει -γενικότερα σε όλα τα μέλη της οικογένειας– υγεία και ευεξία στην επιδερμίδα!

Τι παραπάνω θα μπορούσε να ζητήσει μια επιδερμίδα από τα καλλυντικά; 

Τα καλλυντικά μας προσελκύουν τα βλέμματα και το ενδιαφέρον παγκοσμίως, αφού πρόκειται για έναν θησαυρό που διατίθεται απλόχερα για την περιποίηση της επιδερμίδας. Ενώ ταυτόχρονα, συμβάλλουν στην αναγέννηση της ανθρώπινης επιδερμίδας.

 

 

Μια όμορφη & αναζωογονημένη επιδερμίδα χρειάζεται την κατάλληλη καθημερινή περιποίηση!

Κρέμες, αφρόλουτρα, σαπούνια προσφέρουν στο διψασμένο δέρμα μας την ενυδάτωση και την θρέψη που του χρειάζεται, ενώ παράλληλα χαρίζουν μια ελαστική και νεανική όψη.

 

Τα πλούσια φυσικά συστατικά τους και η υψηλή περιεκτικότητα σε γάλα γαϊδούρας κάνουν τα καλλυντικά μας τόσο ξεχωριστά και αποτελεσματικά που πλέον δεν λείπουν από κανένα σπίτι!

kallyntika gala gaidouras onoelixir

Ανακαλύψτε τα πιο ποιοτικά καλλυντικά με γάλα γαϊδούρας και χαρίστε τόνωση στην επιδερμίδα σας!